Fodor Cini vagyok, 45 éves feleség, anya és női fotós. Aktfotóimmal elsősorban fotóalanyaimnak szeretnék megfelelni, akik azért fordulnak hozzám, mert elbizonytalanodva vagy épp ellenkezőleg, tudatosan kutatják magukban a szépséget, a nőiességet, és szeretnék magukat újabb oldalukról felfedezni.

Önmagunk keresgélése, önmagunk felfedezésének élménye, nőiességünk kibontása minden nőnek jár, úgy ahogyan egy szép aktsorozatot is minden nő megérdemel az életében – legalább egyszer.

Szerintem a női harmónia mindenkiben ott rejtőzik. Benned is! Akkor is, amikor nem bízol magadban, amikor mélyponton vagy, akkor is, amikor azt hiszed, hogy már túl vagy a csúcson.
Én a bizonytalanságodat anyaként, feleségként és női fotósként is tökéletesen megértem.

Ezért is tartom küldetésemnek, hogy – tudásomnak megfelelően – megmutassam a hozzám forduló fiatal nőknek és érett hölgyeknek egyaránt, hogy nem csak tökéletes nőkről lehet ízléses aktfotókat készíteni.

Számomra a fotózás nem főállásban végzett munka, hanem hobbi. Leginkább azt szeretem a fotózásokban, ahogy fotóalanyaim megbíznak bennem, és megnyílnak nekem – ilyenkor úgy érzem magam, mint egy pszichológus vagy titoktartásra kötelezett pap, akinek őszintén mindent meg lehet vallani. Ezt a bizalmat igyekszem képeimmel viszonozni.

Copyright © 2020 fodorcini, All Right Reserved. Website Builder: amondo.hu